Zagreba Lajfhaki

Pirjani kupus bit će puno ukusniji – kuhar podijelio tri trika po kojima je kupus poseban

Postoji nekoliko trikova pomoću kojih obični pirjani kupus možete pretvoriti u pravo kulinarsko remek-djelo.

Kako poboljšati okus pirjanog kupusa, kaže Yulia Arkhipova, stručnjak za mrežnu publikaciju Belnovosti u području kuhanja, kuhar, pekar četvrte klase.

Kako kuhati ukusni pirjani kupus

Prva tajna je pravilna priprema kaputa. Kupus se ne smije rezati pretanko, inače će se pretvoriti u kašu.

Ako kuhate bez mesa, kupus možete izgnječiti sa soli kako bi brže pustio sok.

Drugo, bolje je povrće za prženje pripremiti odvojeno i kombinirati ga s kupusom, nego zajedno pirjati povrće i kupus.

Fotografija: © Belnovosti

Ako dodajete gljive, potrebno ih je prvo popržiti s lukom, a zatim ih spojiti s kupusom.

Okus pirjanog kupusa možete značajno poboljšati i dodavanjem jedne ili dvije žlice šećera.

Prethodno je stručnjak rekao kako napraviti sočnu i ukusnu pitu od krumpira.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version