Prstohvat proizvoda – i omlet će biti pahuljast: što dodati jajima

Napraviti pahuljasti omlet nije tako teško kao što se čini na prvi pogled.

Što za to treba učiniti, kaže stručnjakinja mrežne publikacije Belnovosti u području kuhanja, kuharica, pekarica četvrte klase Yulia Arkhipova.

Kako skuhati pahuljasti omlet

Dodavanje kukuruznog škroba jajima pomoći će vam da dobijete pahuljasti omlet.

Ne treba dodati puno škroba, dovoljan je samo prstohvat. Škrob se dodaje prilikom mućenja jaja.

Škrob se može koristiti i umjesto jaja pri pripremi raznih peciva.

jaja
Fotografija: © Belnovosti

Za zamjenu za jedno jaje pomiješajte dvije žlice škroba s tri žlice vode.

Prethodno je stručnjak rekao kako pripremiti klasičnu marinadu za šišmiš od luka.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki