Zagreba Lajfhaki

Punjene palačinke se neće trgati: učinite to i sa smiješkom ćete se sjećati problema

Nije nimalo teško pripremiti tanke palačinke s nadjevom da se ne trgaju.

Što za to treba učiniti, kaže stručnjakinja mrežne publikacije Belnovosti u području kuhanja, kuharica, pekarica četvrte klase Yulia Arkhipova.

Što treba učiniti da se palačinke ne pokidaju

Čak se ni vrlo tanke palačinke neće pocijepati prilikom prženja ako tijesto ostavite da se “odmara” 15 minuta.

Također je izuzetno važno temeljito zagrijati tavu prije prženja. Morate pržiti na srednjoj vatri.

Ako želite da vam palačinke budu zlatnosmeđe, ne štedite na šećeru. Što ga je više u tijestu, to će palačinke biti smeđe.

Fotografija: © Belnovosti

Ali ne morate sipati puno suncokretovog ulja u tavu. Budući da ga već sadrži tijesto za palačinke, nekoliko kapi bit će dovoljno.

Ranije je stručnjak rekao kako Olivier učiniti ukusnijim.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version