Zagreba Lajfhaki

Recept za kuhano vino s njemačkih božićnih sajmova

jedna je od prvih asocijacija na ugodan ugođaj tijekom zimskih dana. Uz pomoć nekoliko trikova možete dobiti savršen okus. Ovaj njemački recept predstavlja vam nekoliko trikova za pretvaranje vina u eliksir.

Potrebni proizvodi za kuhano vino:

1 boca crnog vina

2 žlice. rum

2 naranče, izrezane na komade

sok od 2 naranče

5 cvjetova karanfila

2 štapića cimeta

2 zvjezdice anisa

1/2 žličice smeđi šećer

Pogledajte više:

Način pripreme:

U lonac ulijte crno vino i rum, dodajte kriške naranče, sok od naranče, zatim začine – cimet, klinčiće, anis i smeđi šećer. Dobro izmiješajte, pa sve sastojke zagrijte na laganoj vatri. Kuhano vino procijedite, pa poslužite toplo.

Exit mobile version