Zagreba Lajfhaki

Sočno, ukusno, rumeno: kako kuhati palačinke od krumpira bez krumpira – to je ono što bi trebalo biti glavni sastojak

Jeste li znali da možete napraviti ukusne palačinke i bez krumpira?

Ispada da se od luka mogu napraviti ukusne palačinke.

Da, nemojte se iznenaditi. Od tri glavice luka, jednog jajeta i malo griza može se pripremiti pravo kulinarsko remek-djelo.

Recept za privlačno, ukusno i zadovoljavajuće jelo napravljeno od dostupnih sastojaka podijelila je Yulia Arkhipova, stručnjakinja u izdanju mreže Belnovosti u području kuhanja, kuharica i pekar četvrtog razreda.

Kako kuhati palačinke s lukom

Uzmite tri velike glavice luka i narežite ih na kockice.

Fotografija: © Belnovosti

Veličina komada treba biti srednja. Draniki vjerojatno neće biti ukusni ako su kockice luka premale.

Dobivenu biljnu masu treba uliti u zdjelu. Tu također treba razbiti jedno jaje i dodati tri žlice griza prethodno nalivene vodom.

Sljedeći sastojci su kiselo vrhnje (1 žličica) i prašak za pecivo (1/3 žličice)

Sadržaj posude dobro promiješajte, posolite i popaprite.

Dobit će se podloga iz koje će ispasti prekrasne palačinke od krumpira. Samo ih pržite u tavi dok ne porumene.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version