Vjerojatno bi svaka domaćica bila zadovoljna da postoji red ljudi koji žele više za njezino kuhanje.
Kako to učiniti – ako pripremate juhu od graška – rekla je stručnjakinja mrežne publikacije BelNovosti, kuharica Julija Arkhipova.
Kako juhu od graška učiniti ukusnijom
U pravilu, u procesu pripreme ovog jela, kuhari koriste dimljena svinjska rebra.
Ali ovo nije jedina opcija: možete pokušati kuhati i prvu tako da u tavu stavite dimljenu mast i dimljenu piletinu (možete koristiti bilo koji dio ptice, čak i krila, noge ili repove).
Salo i piletinu treba napuniti vodom i staviti na vatru. Neće trebati puno vremena, jer su ovi proizvodi već spremni.
Tijekom procesa kuhanja, dimljeni sastojci će prenijeti svoj okus i miris juhi.
Na kraju kuhanja morat ćete izvaditi piletinu i dimljenu mast.
Salo narežite na kockice, a meso skinite s pilećih kostiju, nakon čega te proizvode možete vratiti u tavu s juhom.
Zahvaljujući ovim kulinarskim trikovima, juha od graška dobiva bogat okus i miris dimljenog mesa.
Prethodno smo vam rekli kako napraviti prekrasne omotnice od tost kruha sa zanimljivim nadjevima.