Mnogi se neće složiti da klasičnu juhu od graška treba barem malo poboljšati.
Lako se složiti s ovim mišljenjem: juha od graška uvijek je aromatična, bogata i nevjerojatno ukusna.
Međutim, kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarska pitanja izdanja mreže BelNovosti, vjeruje da nema granica savršenstvu.
Koji sastojci čine juhu od graška jednostavno nezaboravnom?
Sok od grejpa
Rijetko se može čuti da domaćice aktivno koriste slične tehnike u svojim kućnim kuhinjama. Međutim, ovo je vrlo zanimljiv način da uobičajena juha od graška bude jednostavno izvrsna.
Bilješke grejpa ostaju vrlo uočljive, ali savršeno se uklapaju u cjelokupno “platno” jela.
Sir
Zagovornici pravilne prehrane, naravno, ne odobravaju ovu mogućnost, ali ponekad vrijedi uživati u hrani. Otopljeni sir učinit će juhu od graška profinjenijom i nježnijom.
Komponenta je “prijateljska” i s graškom i s dimljenim mesom.
Treba ga dodati u naribanom obliku pred kraj kuhanja.
Ranije smo govorili o tome koje pogreške uzrokuju neuspjeh prženih krumpirića.