Zagreba Lajfhaki

Što dodati juhi za dobrobit: najbolje opcije

Ako želite da hrana donese ne samo gastronomski užitak, već i korist, razmislite o popisu proizvoda koje koristite.

Ponekad možete odstupiti od točnosti recepta kako biste pripremili uistinu zdravo jelo.

Na primjer, možete obogatiti juhu hranjivim tvarima, kaže kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarska pitanja u mrežnoj publikaciji BelNovosti.

Što dodati juhi

Korijander

Ovo zelenilo se iz nekog razloga rijetko uključuje u juhe, jer ima previše prepoznatljiv miris i okus. Ali vrijedi poduzeti takav korak kako biste obogatili svoju prehranu.

Chlorella

Ova se alga uglavnom može pronaći u prahu u trgovinama zdrave hrane. Ovo je prava superhrana koja može poboljšati vaše zdravlje.

Fotografija: © Belnovosti

U gotovo jelo dodaje se mala količina klorele.

Sok od limuna

Juha će postati malo svjetlija i zanimljivija zahvaljujući soku od limuna, koji je najbolje koristiti kao preljev. Za gurmane se može zamijeniti sokom od grejpa.

Ranije smo govorili o tome kako pripremiti prilog od mrkve i luka.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version