Mnogi vole kuhani krumpir kao glavni prilog, ali ne ispadne svaki put standardno i uzorno.
Ponekad jelo završi prilično osrednjeg okusa.
Da biste to izbjegli, prilikom kuhanja vrijedi koristiti posebne dodatke kako bi prilog ispao savršen, sigurna je kuharica Julija Arhipova, stručnjakinja za kuhanje i pripremu hrane u izdanju mreže BelNovosti.
Na koje suplemente treba obratiti pozornost?
Češnjak
Ne znaju svi da korištenje češnjaka pri kuhanju može značajno poboljšati okus krumpira. Bit će dovoljne dvije oguljene kriške srednje veličine.
Maslac
Ovaj proizvod ima dvije prednosti: ubrzava kuhanje i daje ugodan kremasti okus kuhanom krumpiru.
Mrkva s lovorovim listom
Ova opcija je idealna za one koji vole ukusnije mrkve. Prvo morate dodati par listova lovora u tavu.
Također treba isjeckati jednu mrkvu na kolutiće i dodati je u tavu.
Ranije smo govorili o tome zašto iskusne domaćice dodaju šećer i maslac u mljevene kotlete.