Zagreba Lajfhaki

Što dodati kada pržite krumpir za okus: najbolje opcije su imenovane – što vrijedi pokušati

Mnogi ljudi pržene krumpiriće smatraju idealnim jelom što se tiče okusa.

Doista, vrlo je teško raspravljati s ovim.

Međutim, kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarska pitanja u internetskoj publikaciji BelNovosti, vjeruje da se jelo uvijek može pripremiti još ukusnije.

Što za to dodati krumpiru?

Salo

U tom će slučaju krumpir imati vrlo ugodan okus koji se ne može postići drugim prehrambenim proizvodima.

Komad svinjske masti treba otopiti zajedno s biljnim uljem u početnoj fazi kuhanja.

Fotografija: © Belnovosti

Maslac

Ova komponenta ima dva zadatka odjednom. Prije svega, krumpir će postati ukusniji i aromatičniji. A druga prednost maslaca je izgled luksuzne kore.

ružmarin

Ne samo meso i riba imaju koristi od uvođenja ove biljke. Krumpir će također postati aromatičniji i privlačniji.

Gotovo gotovim krumpirima doda se nekoliko grančica ružmarina i ostavi poklopljeno nekoliko minuta.

Prethodno smo govorili o tome kako pripremiti kvalitetno prhko tijesto.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version