Zagreba Lajfhaki

Što dodati kolačima od sira: žumanjak ili bjelanjak – ne znaju svi pravi odgovor

Torte od sira ne mogu se nazvati jednostavnim jelom, jer ih svaka domaćica ne proizvodi visoke kvalitete.

Da bi poslastica bila savršena, morate imati provjereni recept koji uzima u obzir sve nijanse pripreme.

Na primjer, rijetko koja domaćica priprema kolače od sira bez jaja: vjeruje se da komponenta pomaže da heterogena masa postane jedinstvena cjelina i pojednostavljuje proces prženja.

Međutim, rijetko ćete čuti da nam ne treba cijelo jaje.

Fotografija: © Belnovosti

Koji dio proizvoda je preporučljivo dodati u pripremu kolača od sira?

Prilikom pripreme jela nije potreban cijeli proizvod: kvaliteta kolača od sira može se pogoršati. Zbog toga postaju tvrdi, teški za žvakanje i općenito nekvalitetni.

To se događa zbog nepravilnog uvođenja jajeta.

Za pripremu najkvalitetnijih sirnica dodajte samo jedan pileći žumanjak. Bit će to dovoljno za standardnu ​​porciju kolača od sira od 300 grama svježeg sira.

Samo jednom pokušajte pripremiti jelo na ovaj način i primijetit ćete očitu razliku.

Prethodno smo razgovarali o tome kako pečenje učiniti što kvalitetnijim i ukusnijim.

Exit mobile version