Čim svaka iskusna domaćica čuje pitanje kako kotlete učiniti sočnima i pahuljastima, ima samo jedan odgovor: dodajte kruh.
Ovo je uistinu ispravno i provjereno rješenje.
Međutim, nije jedini, primjećuje kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarska pitanja mrežne publikacije BelNovosti u području kuhanja.
Što još možete uzeti u obzir?
Krumpir
Zanimljivo je da su s restanim krumpirom kotleti objektivno jedni od najboljih. Povrće im daje željeni bujni oblik i brine se za njihovu sočnost.
Griz ili zobene pahuljice
Obje opcije su prilično popularne i popularne: kotleti se mogu nazvati doista uzornim.
Međutim, nemojte žuriti s početkom modeliranja: prilikom unošenja ovih sastojaka kotleti bi se trebali “odmarati” oko pola sata. Poanta je da komponente moraju nabubriti.
Ranije smo govorili o tome zašto biste trebali dodati cimet i šećer u mljeveno meso za kotlete.