Zagreba Lajfhaki

Što dodati kotletima za pahuljast i sočnost: glavne opcije su imenovane

Čim svaka iskusna domaćica čuje pitanje kako kotlete učiniti sočnima i pahuljastima, ima samo jedan odgovor: dodajte kruh.

Ovo je uistinu ispravno i provjereno rješenje.

Međutim, nije jedini, primjećuje kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarska pitanja mrežne publikacije BelNovosti u području kuhanja.

Što još možete uzeti u obzir?

Krumpir

Zanimljivo je da su s restanim krumpirom kotleti objektivno jedni od najboljih. Povrće im daje željeni bujni oblik i brine se za njihovu sočnost.

Griz ili zobene pahuljice

Obje opcije su prilično popularne i popularne: kotleti se mogu nazvati doista uzornim.

Fotografija: © Belnovosti

Međutim, nemojte žuriti s početkom modeliranja: prilikom unošenja ovih sastojaka kotleti bi se trebali “odmarati” oko pola sata. Poanta je da komponente moraju nabubriti.

Ranije smo govorili o tome zašto biste trebali dodati cimet i šećer u mljeveno meso za kotlete.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version