Kotleti ne ispadnu uvijek onako kako bismo željeli.
Ponekad jelu nedostaje sočnosti.
Ispostavilo se da je dovoljno dodati nekoliko dodatnih komponenti kako bi jelo bilo savršeno, otkriva svoje tajne kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja internetske publikacije BelNovosti.
Što možete dodati kotletima?
Kupus
Ne znaju sve domaćice da se kupus može dodati kotletima. Zahvaljujući tome, jelo ispada sočno, pahuljasto i ukusno.
Povrće treba dobro nasjeckati. Za pola kilograma mesa uobičajeno je uzeti samo sto grama kupusa.
Žitarice
Mnogi su isprobali ovaj trik i cijenili ga. Korištenje zobenih pahuljica dodaje fluffiness, juiciness i savršen okus.
Prvo ih je potrebno popariti kipućom vodom pa tek onda dodati u mljeveno meso.
Luk
Luk je najbolje popržiti dok ne dobije lijepu zlatnu boju pa tek onda dodati u mljeveno meso. Kotleti će postati ne samo sočni, već i nevjerojatno ukusni.
Ranije smo razgovarali o tome kako možete pripremiti kotlete od rakova.