Što dodati pire krumpiru kako bi okus priloga bio svjetliji: ne znaju sve domaćice

Neke komponente za poboljšanje kvalitete pirea dobro su poznate i često se koriste.

U pravilu, govorimo o bilju, začinima i bilju.

Ali postoji zanimljivija metoda poboljšanja pire krumpira, inzistira kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za pitanja kuhanja u mrežnoj publikaciji BelNovosti.

Što dodati pire krumpiru za neobičan okus i miris

Vjerojatno su mnogi čuli da se češnjak može dodati pireima za ukusnu aromu. U pravilu se komponenta uvodi u sirovom obliku. Prvo se usitni nožem i zajedno sa začinskim biljem doda u gotovo jelo.

Ali to neće učiniti pire tako impresivnim.

krumpir
Fotografija: © Belnovosti

Stoga je vrijedno prvo ispeći češnjak.

Prvo morate uzeti cijelu glavicu češnjaka i odstraniti gornji dio. Nakon toga trebate uzeti rafinirano maslinovo ulje i preliti proizvod.

Pecite češnjak dok ne prođe 15 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 stupnjeva.

Nakon što je krumpir spreman, dodajte češanj češnjaka, ulijte nerafinirano ulje i pomoću gnječilice dovedite u homogeno stanje.

Ovako ukusan pire još niste probali.

Ranije smo razgovarali o tome kako kuhati palačinke s jajima i lukom.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki