Zagreba Lajfhaki

Što dodati pri kuhanju knedli: najbolje opcije imenovane

Čak i tako jednostavno jelo kao što su obične okruglice uvijek može zablistati svijetlim bojama ako unesete neke aditive tijekom procesa kuhanja.

To će učiniti ne samo poluproizvod ukusnijim, već i samu juhu.

U ovom slučaju, jelo se sa sigurnošću može smatrati uspješnim, kaže kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja u području kuhanja za mrežnu publikaciju BelNovosti.

Što možete dodati u tavu?

Maslac

Vjeruje se da će takve knedle biti nježnije, ukusnije i aromatičnije. Maslac je također proizvod koji može ubrzati vrijeme kuhanja.

Stabljike bilo kojeg zelenila

Nježnim dijelom zelenila možete posuti gotove okruglice, ali za više okusa u tavu dodajte stabljike biljke. Ionako ih praktički nema gdje drugdje koristiti.

Fotografija: © Belnovosti

curry mješavina

Mnogi su već probali ovu uspješnu mješavinu začina: teško je pronaći jelo uz koje se ne bi slagala. Tako da u tavu s okruglicama možete slobodno dodati žlicu curryja.

Prethodno smo pričali o tome kako možete pripremiti ukusnu jetrenu paštetu.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version