Zagreba Lajfhaki

Što dodati u tavu kada kuhate knedle kako bi zadržale svoj oblik i ne slijepile se: napomena za domaćicu

Samo na prvi pogled može se činiti da je proces kuhanja knedli jednostavan.

Ako ih jednostavno bacite u vodu na nekoliko minuta i zaboravite, poluproizvod se može zalijepiti i skuhati.

Stoga ne možete bez dodatnih manipulacija ako želite dobiti savršeno jelo za ručak.

Kako napominju kuhari, važno je pravilno pripremiti vodu.

Fotografija: Pixabay

Ne samo da ga treba zagrijati, nego treba uliti i malo octa.

Činjenica je da ovaj dodatni proizvod pomaže okruglicama da zadrže svoj oblik, da se ne slijepe i ne raspadnu u vodi.

U ovom slučaju, dovoljno je uzeti samo jednu žlicu ovog proizvoda na dvije litre čiste vode. Ako želite dobiti svjetliji okus, onda biste trebali dati prednost vinu ili jabučnom octu.

Osim toga, u tavu je potrebno dodati malo soli, crnog papra u zrnu i lovorov list.

Ranije smo vam rekli kako ukusno skuhati knedle u pećnici.

Exit mobile version