Što iskusne domaćice dodaju juhi od gljiva za poboljšanje okusa: jelo se može pripremiti i od šampinjona

Svakako svaka domaćica ima svoj “spotpis” recept za pripremu juhe od gljiva.

Kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja internetske publikacije BelNovosti, podijelila je trikove koji će samo poboljšati bilo koju verziju ovog jela.

Najvažnija stvar u juhi od gljiva, prema riječima iskusnog kuhara, je njezina aroma.

Ali nije ga uvijek moguće sačuvati – pogotovo kada se juha priprema od smrznutih gljiva ili od onih koje se prodaju u trgovini: bukovače ili šampinjoni.

Da biste to popravili, pokušajte upotrijebiti tajni sastojak.

gljive
Fotografija: © Belnovosti

Dakle, juhi možete dati jaku i ugodnu aromu gljiva dodavanjem vlastitih začina.

Da biste ga napravili, morat ćete samljeti malu šaku suhih gljiva u blenderu ili mlincu za kavu.

U posljednjoj fazi pripreme arome od gljiva u tavu uspite par žlica gljiva u prahu i budite sigurni da će svi ukućani tražiti još.

Ranije su stručnjaci rekli kako pripremiti repu za boršč.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki