Da bi kotleti zadržali svoj oblik i dobili pristojnu nijansu, morate koristiti paniranje.
Ali ne biste se uvijek trebali ograničiti samo na krekere.
Da, ovo je klasična opcija, ali mogu se razmotriti i druge metode, kaže kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarska pitanja u online publikaciji BelNovosti.
Čime možete zamijeniti krekere?
Čips
Vrijedno je probati ove kotlete barem jednom kako biste shvatili sve prednosti. Činjenica je da čips kotletima daje poseban “gastronomski šarm”.
Čips se, naravno, prvo mora nasjeckati.
orasi
Takvi će kotleti, naravno, biti vrlo kalorični, ali okus će također biti nevjerojatno zanimljiv. Takvi se kotleti mogu smatrati svečanom opcijom.
Možete koristiti bilo koju vrstu orašastih plodova.
Kukuruzno i rižino brašno
Obje opcije mogu biti vrlo neobični načini za zamjenu klasičnih krekera. Boja kotleta će se promijeniti na bolje, ali će njihova kvaliteta ostati visoka.
Prethodno smo pričali o tome kako napraviti univerzalno prhko tijesto.