Kupus salate se lako pripremaju, pogotovo kada je u pitanju kineski kupus. Ako u jelo dodate malo mesa, možete dobiti zadovoljavajući, lagan i zdrav zalogaj.
Razgovarajmo upravo o takvom jelu.
Stručnjakinja mrežne publikacije BelNovosti Yulia Arkhipova, kuharica i pekarka četvrte kategorije, ispričala je kako pripremiti pekinšku salatu s piletinom.
Potreban:
- kupus,
- konzervirani kukuruz,
- pileći file,
- jaja 3 kom,
- majoneza.
Kako kuhati
1. Kuhajte pileća prsa dok ne budu kuhana, ohladite. Jaja tvrdo skuhati.
2. Kelj oprati i sitno nasjeckati pa ga u zdjeli za salatu pomiješati sa kukuruzom iz konzerve.
3. Kuhana jaja i filete narežite na kockice, stavite u zdjelu za salatu i začinite majonezom ili drugim umakom.
Promiješajte, po potrebi ohladite i poslužite. Dobar tek!
Ranije smo vam rekli zašto je ćevap ispao tvrd.
Provjereno od strane urednika