Neki se radije drže klasike i ne dodaju nepotrebne proizvode u palačinke od krumpira.
Drugi, naprotiv, ponekad žele neke promjene kako bi jelo učinili zanimljivijim.
Stoga još uvijek možete pokušati uvesti neke opcije, kaže kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja u području kuhanja i kuhanja u internetskoj publikaciji BelNovosti.
Što možete dodati palačinkama?
Bilo koje zelje
Svi znaju da se zelje dobro slaže s krumpirom, pa se ovaj izbor sa sigurnošću može nazvati dobitnim. Prvo se kopar ili peršin moraju oprati i nasjeckati nožem.
Draniki će postati mirisniji.
Dimljeni sir
Ovo je opcija za prave gurmane, jer se takva kombinacija ne nalazi često. Potrebno je samo uzeti malu količinu dimljenog sira, usitniti ga ribežom i dodati u pripravak.
Začini
Neki ljudi načelno ne dodaju začine u palačinke od krumpira kako bi sačuvali klasični okus krumpira. Međutim, začini će vam pomoći da drugačije pogledate poznato jelo.
Ranije smo razgovarali o tome kako napraviti kotlete od kupusa od leće.