Zagreba Lajfhaki

Što možete dodati palačinkama od krumpira za okus: neočekivane mogućnosti

Neki se radije drže klasike i ne dodaju nepotrebne proizvode u palačinke od krumpira.

Drugi, naprotiv, ponekad žele neke promjene kako bi jelo učinili zanimljivijim.

Stoga još uvijek možete pokušati uvesti neke opcije, kaže kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja u području kuhanja i kuhanja u internetskoj publikaciji BelNovosti.

Što možete dodati palačinkama?

Bilo koje zelje

Svi znaju da se zelje dobro slaže s krumpirom, pa se ovaj izbor sa sigurnošću može nazvati dobitnim. Prvo se kopar ili peršin moraju oprati i nasjeckati nožem.

Draniki će postati mirisniji.

Fotografija: © Belnovosti

Dimljeni sir

Ovo je opcija za prave gurmane, jer se takva kombinacija ne nalazi često. Potrebno je samo uzeti malu količinu dimljenog sira, usitniti ga ribežom i dodati u pripravak.

Začini

Neki ljudi načelno ne dodaju začine u palačinke od krumpira kako bi sačuvali klasični okus krumpira. Međutim, začini će vam pomoći da drugačije pogledate poznato jelo.

Ranije smo razgovarali o tome kako napraviti kotlete od kupusa od leće.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version