Zagreba Lajfhaki

Što možete dodati presoljenoj juhi: provjereni trikovi

Svaka domaćica, ne svojom voljom, može slučajno presoliti prvo jelo.

No, to ne znači da ćete morati baciti cijelu porciju juhe.

S pravim pristupom, kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za pitanja kuhanja u izdanju mreže BelNovosti, vjeruje da se jelo može spasiti.

Koji će trikovi pomoći u tome?

Vrećica riže

Ovo je vrlo dobro rješenje problema, koje će vam omogućiti da brzo uklonite višak soli. Umjesto čiste pamučne vrećice možete koristiti gazu.

Poznato je da riža vrlo brzo uklanja sol.

Fotografija: © Belnovosti

Dodati krumpir

Ponekad samo trebate dodati još krumpira u juhu. Povrće se uvodi već oguljeno i oprano. Nema potrebe rezati: možete samo skuhati cijeli krumpir.

Krema

Neke juhe postaju ljepše samo s dodatkom kremaste note. Stoga možete jednostavno koristiti visokokvalitetnu kremu kao završnu komponentu.

Ranije smo razgovarali o tome što možete dodati juhi za dobrobiti.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version