Što Poljaci obično doručkuju: mnogi ljudi ovo ne bi jeli

Stanovnici nekih zemalja jedu hranu koja, ako nisu navikli, može izazvati gađenje.

Upečatljiv primjer takvog jela je poljska juha pod nazivom Czarnina, koju Poljaci jedu čak i za doručak.

Od čega se pravi charnina?

Charnina je juha od pačjih želuca s krvlju.

U čarninu se dodaje i razno sušeno voće, na primjer suhe šljive i suhe kruške.

Okus nije za svakoga, sušeno voće čini juhu vrlo slatkom.

posuđe
Fotografija: Pixabay

Izgled jela također ostavlja mnogo želja: juha ima neugodnu crveno-smeđu nijansu.

Ranije smo vam rekli kako ohladiti piće ako izgubite posudu za led.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki