Zagreba Lajfhaki

Što restorani dodaju kad prže ribu kako bi imala hrskavu zlatnu koricu: malo koja domaćica zna

Pržiti ribu da dobije zlatnu hrskavu koricu nije nimalo teško.

U pohanje trebate dodati samo jedan sastojak.

Što se dodaje prilikom prženja ribe u restoranima, ispričala je Yulia Arkhipova, stručnjakinja za izdavanje mreže Belnovosti u području kuhanja, kuharica i pekar četvrtog razreda.

Kako dobiti ribu sa zlatnom hrskavom koricom

To možete učiniti tako da u pohanje dodate malo šećera. Ubrzava stvaranje korice tijekom prženja.

No važno je ne pretjerati, dovoljan je jedan prstohvat šećera po kilogramu ribe.

Fotografija: © Belnovosti

Ribu također možete umočiti ne u pšenično, već u kukuruzno brašno.

Dodavanjem male količine soli biljnom ulju spriječit ćete lijepljenje ribe za tavu.

Ranije je stručnjak objasnio što je britanski crumpet i kako ga kuhati.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version