U hladnom zimskom danu ili večeri, nema ništa bolje od odmora od posla uz šalicu toplog čaja.
Svaka sorta ima svoje prednosti, tako da možete odabrati sortu koja odgovara vašem ukusu.
Međutim, svaki će čaj imati bolji okus ako mu dodate neke dodatke.
Što možete uzeti u obzir?
Prstohvat cimeta
Ovaj začin odlično ide uz sve tople napitke, pa bez sumnje uvijek možete dodati i prstohvat cimeta.
Kriška limuna
Ovo je klasičan dodatak koji nikoga neće iznenaditi. Limun čini okus čaja plemenitim i originalnim.
Narančina korica
Ovaj čaj ima jak tonik, pa ga je najbolje piti prije 19 sati. Okus pića bit će vrlo zanimljiv i svečan.
Lišće iz bobičastog grmlja
Listovi maline, trešnje, jagode, ribiza i borovnice savršeno će transformirati okus čaja. Također je vrijedno znati da će takav čaj biti vrlo koristan.
Prethodno smo govorili o tome koja 3 proizvoda mogu zamijeniti šećer u kavi.