Postoji mnogo načina da kavu učinite boljom i zanimljivijom.
Stoga očito ne vrijedi odustati od dostupnih opcija za poboljšanje kvalitete pića.
Kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarska pitanja u izdanju mreže BelNovosti, govori o tome koji će sastojci pomoći u tome.
Što možete koristiti za kavu?
Med
Mnogi ljudi niti ne znaju za ovu opciju, iako je čaj s medom odavno poznata kombinacija. Konačni okus kave uvelike će ovisiti o vrsti meda. Međutim, piće će se u svakom slučaju pokazati vrlo zanimljivim.
Sladoled
Za ovako toplo vrijeme kakvo je sada ova opcija može biti jedna od najboljih. Uz kavu će odgovarati bilo koja vrsta sladoleda.
Maslac
Okus pića će postati izraženiji i bogatiji. Kava će dobiti suptilni kremasti okus. Također, takav će napitak postati vaša zaštita od gladi.
Ranije smo razgovarali o tome koji će nedostaci pokvariti boršč.