Praznici još traju, što znači da će Olivier biti tražen.
Mnoge domaćice ga čak stalno kuhaju.
Uostalom, jelo se pokazalo toliko zadovoljavajućim i ukusnim da ga je izuzetno teško prestati jesti.
Kako salatu učiniti još zanimljivijom?
Riba
Možete čuti da se Olivier priprema s dodatkom slabo slane crvene ribe. Ova metoda je čak postala široko rasprostranjena. Stoga svoje goste možete iznenaditi drugačijom vrstom proizvoda.
Riječ je o kuhanoj bijeloj ribi.
Još jedan naklon
U Olivier se ne može dodati samo kiseli luk. Pokušajte uvesti ljubičasto povrće. Također ga je bolje marinirati.
Ova će salata izgledati elegantnije.
Sir
Ljudi koji drže do svoje figure i zdravlja neće odobriti ovu opciju, ali je nevjerojatno ukusna. Preporučljivo je gotovu salatu posuti naribanim sirom.
Prethodno smo pričali o tome kako napraviti savršene kotlete.