Zagreba Lajfhaki

Što se može dodati Olivieru za poboljšanje okusa: imenovane neočekivane komponente

Praznici još traju, što znači da će Olivier biti tražen.

Mnoge domaćice ga čak stalno kuhaju.

Uostalom, jelo se pokazalo toliko zadovoljavajućim i ukusnim da ga je izuzetno teško prestati jesti.

Kako salatu učiniti još zanimljivijom?

Riba

Možete čuti da se Olivier priprema s dodatkom slabo slane crvene ribe. Ova metoda je čak postala široko rasprostranjena. Stoga svoje goste možete iznenaditi drugačijom vrstom proizvoda.

Fotografija: © Belnovosti

Riječ je o kuhanoj bijeloj ribi.

Još jedan naklon

U Olivier se ne može dodati samo kiseli luk. Pokušajte uvesti ljubičasto povrće. Također ga je bolje marinirati.

Ova će salata izgledati elegantnije.

Sir

Ljudi koji drže do svoje figure i zdravlja neće odobriti ovu opciju, ali je nevjerojatno ukusna. Preporučljivo je gotovu salatu posuti naribanim sirom.

Prethodno smo pričali o tome kako napraviti savršene kotlete.

Exit mobile version