Zagreba Lajfhaki

Što staviti u pećnicu da dno pečenja ne zagori: savjeti koji djeluju

Nije uvijek moguće pripremiti pečenje tako da ne zagori na dnu.

Što treba staviti u pećnicu kako bi se pečeni proizvodi ravnomjerno ispekli, rekla je stručnjakinja izdanja mreže Belnovosti u području kuhanja, kuharica, pekarica četvrte klase Yulia Arkhipova.

Što staviti u pećnicu da dno pečenja ne zagori

Prvo, možete spriječiti da pečenje zagori tako da na dno pećnice stavite jednu ili dvije cigle.

Drugo, ispod tepsije možete staviti prazan lim za pečenje ili staru gusanu tavu.

Treće, posuda s vodom. U posudu prikladnu za pečenje ulijte vodu i stavite ispod tepsije.

Fotografija: © Belnovosti

Druga opcija je sol. Sol rasporedite po plehu i stavite ispod pleha. Ista sol može se koristiti više puta.

Ranije je stručnjak rekao kako kuhati palačinke s rupama.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version