Zagreba Lajfhaki

Što staviti u vodu kad se krumpir kuha kako bi jelo bilo puno ukusnije: kulinarski trik

Kuhani krumpir je ukusno, zdravo jelo koje je mnogim gurmanima dosadilo.

Popravljanje posljednje situacije vrlo je jednostavno. Da biste to učinili, morate ažurirati okus priloga.

Pomoću tajnog sastojka možete postići željeni rezultat.

Dok kuhate krumpir, potrebno je u vodu baciti jedno izrezano povrće.

Koji? Na ovo pitanje odgovorila je Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarstvo internetske publikacije Belnovosti, kuharica i pekar četvrtog razreda.

Fotografija: © Belnovosti

Tajna ukusnog kuhanog krumpira

Isti sastojak koji poboljšava okus popularnog jela je luk.

Uzmite jedan luk i prepolovite ga.

Dobivene polovice nekoliko minuta nakon što se krumpir počne kuhati stavite u kipuću vodu.

Zahvaljujući dodatku luka, krumpir će dobiti nevjerojatnu nježnost i zanimljivu notu okusa.

Usput, za poboljšanje okusa priloga možete koristiti alternativne dodatke: češanj češnjaka, lovorov list, zrna crnog papra, peršin, bosiljak, kumin.

Ranije je gurmanima rečeno kako napraviti kolače od tikvica.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version