Zagreba Lajfhaki

Tajna savršenog boršča: dodatak povrću koji juhu čini mnogo ukusnijom – pogodan i za juhu od kupusa

Imate li problema s pravljenjem uistinu ukusnog boršča?

Zatim upotrijebite jedan jednostavan dodatni sastojak.

Zahvaljujući njemu, juha će dobiti zanimljivu notu okusa, koja će u isto vrijeme dobro otkriti arome ostalih komponenti jela.

Vrijedi naglasiti da je tajni dodatak idealan za juhu od kupusa.

Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarstvo internetske publikacije Belnovosti, kuharica i pekarka četvrte kategorije, govorila je o zanimljivom kulinarskom triku.

Fotografija: © Belnovosti

Što dodati boršču ili juhi od kupusa za poboljšanje okusa

Tako je tajna idealnog okusa juhe dodatak… naribane rajčice.

Uzmite par rajčica, ogulite ih i nasjeckajte pomoću ribeža ili stroja za mljevenje mesa.

Dobivenu kašu treba prepržiti u tavi (najbolje na maslacu ili masti). Pripremljenu masu treba dodati u kipuću juhu.

Krajnji rezultat bit će nevjerojatno ukusno jelo. Zahvaljujući dodatku rajčice, boršč i juha od kupusa mnogo su ukusniji.

Ranije su gurmanima govorili kako ukusno skuhati čak i najjeftiniju tjesteninu.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version