Imate li problema s pravljenjem uistinu ukusnog boršča?
Zatim upotrijebite jedan jednostavan dodatni sastojak.
Zahvaljujući njemu, juha će dobiti zanimljivu notu okusa, koja će u isto vrijeme dobro otkriti arome ostalih komponenti jela.
Vrijedi naglasiti da je tajni dodatak idealan za juhu od kupusa.
Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarstvo internetske publikacije Belnovosti, kuharica i pekarka četvrte kategorije, govorila je o zanimljivom kulinarskom triku.
Što dodati boršču ili juhi od kupusa za poboljšanje okusa
Tako je tajna idealnog okusa juhe dodatak… naribane rajčice.
Uzmite par rajčica, ogulite ih i nasjeckajte pomoću ribeža ili stroja za mljevenje mesa.
Dobivenu kašu treba prepržiti u tavi (najbolje na maslacu ili masti). Pripremljenu masu treba dodati u kipuću juhu.
Krajnji rezultat bit će nevjerojatno ukusno jelo. Zahvaljujući dodatku rajčice, boršč i juha od kupusa mnogo su ukusniji.
Ranije su gurmanima govorili kako ukusno skuhati čak i najjeftiniju tjesteninu.