Zagreba Lajfhaki

Trebate li u boršč dodati rajčice i paprike: oko čega se domaćice svađaju

Recept za boršč uvelike ovisi o kulinarskoj tradiciji usvojenoj u određenoj regiji.

Stoga se brojne komponente nalaze u nekim formulacijama, a odsutne u drugima.

Na primjer, neki vjeruju da u boršč treba uključiti slatku papriku i rajčicu, kaže kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarska pitanja u izdanju mreže BelNovosti.

Jesu li ovi proizvodi neophodni?

Zapravo, ne biste trebali uvoditi ovo povrće ako nemate takvu želju. Nisu uključeni u popis potrebnih komponenti.

Međutim, ovi proizvodi imaju svoje neosporne prednosti.

Fotografija: © Belnovosti

Rajčice, primjerice, lako mogu zamijeniti pastu od rajčice i pružiti ugodnu kiselost i željeni okus. Stoga se mogu uvesti prilikom pripreme prženja.

Ali paprika jednostavno ima ugodan okus, pa može postati izvrstan naglasak u poznatom jelu.

U svakom slučaju, kulinarski eksperimenti mogu vam koristiti.

Ranije smo govorili o tome kako pravilno koristiti sodu bikarbonu prilikom pravljenja palačinki.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version