Za prste polizati: kako obične sendviče s papalinama pretvoriti u međuobrok restoranske kvalitete – tajni sastojak

Među gurmanima ima mnogo ljubitelja sendviča s papalinama.

I to je razumljivo: konzervirana riba dobro ide uz prženi kruh.

A ako postoje razni dodaci (na primjer, komadići kiselog krastavca), tada zalogaj postaje još ukusniji.

Pa ipak, sendviči s papalinama rijetko se percipiraju kao jelo restoranske kvalitete.

I nikakvi dizajnerski trikovi obično ne pomažu.

papaline
Fotografija: Pixabay

No, postoji tajni sastojak koji običan zalogaj pretvara u kulinarsko remek-djelo.

Riječ je o namazu, čiji je recept podijelila Yulia Arkhipova, stručnjakinja za online izdanje Belnovosti u području kuhanja, kuharica i pekar četvrtog razreda.

Kako pripremiti namaz za sendviče sa papalinama

U zdjelu blendera treba staviti sljedeće proizvode:

  • jedan sitno sjeckani topljeni sir;
  • dva kisela krastavca, izrezana na kriške;
  • dva režnja češnjaka, oguljena;
  • zelje po ukusu (na primjer, kopar).

Sve ove sastojke temeljito izmiješajte. Izlaz će biti masa, koju treba namazati na narezani kruh.

Zatim na svaku pripremljenu krišku staviti 1-2 papaline (ovisno o veličini komada).

Ovo predjelo vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim: svidjet će vam se svijetli okusi, koji se međusobno savršeno kombiniraju.

Ranije je gurmanima rečeno kako pržiti ukusni oslić u tijestu.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki