Zagreba Lajfhaki

Za prste polizati: kako obične sendviče s papalinama pretvoriti u međuobrok restoranske kvalitete – tajni sastojak

Među gurmanima ima mnogo ljubitelja sendviča s papalinama.

I to je razumljivo: konzervirana riba dobro ide uz prženi kruh.

A ako postoje razni dodaci (na primjer, komadići kiselog krastavca), tada zalogaj postaje još ukusniji.

Pa ipak, sendviči s papalinama rijetko se percipiraju kao jelo restoranske kvalitete.

I nikakvi dizajnerski trikovi obično ne pomažu.

Fotografija: Pixabay

No, postoji tajni sastojak koji običan zalogaj pretvara u kulinarsko remek-djelo.

Riječ je o namazu, čiji je recept podijelila Yulia Arkhipova, stručnjakinja za online izdanje Belnovosti u području kuhanja, kuharica i pekar četvrtog razreda.

Kako pripremiti namaz za sendviče sa papalinama

U zdjelu blendera treba staviti sljedeće proizvode:

  • jedan sitno sjeckani topljeni sir;
  • dva kisela krastavca, izrezana na kriške;
  • dva režnja češnjaka, oguljena;
  • zelje po ukusu (na primjer, kopar).

Sve ove sastojke temeljito izmiješajte. Izlaz će biti masa, koju treba namazati na narezani kruh.

Zatim na svaku pripremljenu krišku staviti 1-2 papaline (ovisno o veličini komada).

Ovo predjelo vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim: svidjet će vam se svijetli okusi, koji se međusobno savršeno kombiniraju.

Ranije je gurmanima rečeno kako pržiti ukusni oslić u tijestu.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version