Zagreba Lajfhaki

Zamjena za sushi i rolice: kako pripremiti predjelo s crvenom ribom koje će odmah nestati sa stola

Poznavajući ljubav mnogih ljudi prema sushiju i pecivima, lako je pretpostaviti da predjelo pripremljeno prema ovom receptu neće izazvati ništa manje interesa.

Za pripremu će vam trebati svega 5 minuta, ali će jelo još brže nestati sa stola.

Stoga predlažemo da ne oklijevate i počnete kuhati.

Svježi krastavac najprije prerežite na pola po dužini i žlicom izvadite pulpu i sjemenke. Nema potrebe da ga bacate – možda će vam zatrebati, na primjer, za salatu.

Fotografija: © Belnovosti

Zatim praznu sredinu napunite krem ​​sirom (možete dodati začinsko bilje po ukusu).

Zatim zgnječite zreli avokado vilicom, sitno nasjeckajte lagano slanu crvenu ribu, poput ružičastog lososa, lososa ili koho lososa. Složite avokado i ribu na vrh krastavca.

Preostaje samo predjelo poškropiti soja umakom i posuti sezamom.

Potom punjeni krastavac narežite na porcije, svaki probodite ražnjićem i poslužite.

Prethodno smo podijelili recept za kolač od kupusa.

Exit mobile version