Zašto dodavati cimet šećer u kotlete: iznenadit ćete se – tajne kuhara

Sigurno imate i osobne tajne zahvaljujući kojima kotleti uvijek ispadnu savršeni.

To pomaže da čak i jednostavno i poznato jelo oduševi svojim okusom.

Mnogi ljudi često razmišljaju o tome kako bi se kotleti mogli poboljšati, dijeli svoje iskustvo kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarska pitanja u izdanju mreže BelNovosti.

Na primjer, neki kuhari u kotlete dodaju cimet i šećer. Ovo se čini kao nevjerojatno čudna odluka. Ali takvi postupci definitivno imaju svoju logiku.

Od čega se sastoji

Domaćice često biraju svinjsko meso kao osnovu. Uz sve svoje prednosti, proizvod ima i nedostatke. Na primjer, okus svinjetine vam se možda neće uvijek svidjeti.

kotleti
Fotografija: © Belnovosti

Kako ne biste naišli na čudan okus prilikom kušanja kotleta, vrijedi dodati malu količinu cimeta: začin neutralizira ovaj nedostatak.

Šećer će ukupni okus svinjskih kotleta učiniti mekšim i izražajnijim.

Ranije smo govorili o tome kako iskusni kuhari obrađuju piletinu da bi stvorili koricu.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki