Ponekad možete vidjeti čudne komponente u sastojcima kotleta.
Ponekad se čak čini da ih se ne isplati uvoditi, jer postoji opasnost da uništite jelo.
Međutim, vrijedi napomenuti da su u većini slučajeva takvi eksperimenti uspješni, napominje kuharica Yulia Arkhipova, stručnjak za mrežnu publikaciju BelNovosti na području kuhanja.
Zašto mljevenim kotletima dodati povrće?
Naravno, ne govorimo o luku, bez kojeg je nemoguće kuhati kotlete. Riječ je o krumpiru, rajčici, tikvicama, kupusu, mrkvi.
Neki se mogu osjećati potpuno izvan mjesta.
Ali to nije istina.
Uvođenje krumpira, na primjer, omogućuje napuštanje uporabe kruha i jaja. S ovim proizvodom kotleti ispadaju pahuljasti i ukusni.
Ali ostalo povrće, u pravilu, dodaje sočnost.
Stoga je ponekad vrijedno pripremiti ne samo mesne kotlete, već i uvesti razno povrće.
Prethodno smo razgovarali o tome koje se 3 neobične komponente mogu dodati Olivieru.