Zagreba Lajfhaki

Zašto iskusne domaćice dodaju povrće u kotlete: ne znaju svi za to

Ponekad možete vidjeti čudne komponente u sastojcima kotleta.

Ponekad se čak čini da ih se ne isplati uvoditi, jer postoji opasnost da uništite jelo.

Međutim, vrijedi napomenuti da su u većini slučajeva takvi eksperimenti uspješni, napominje kuharica Yulia Arkhipova, stručnjak za mrežnu publikaciju BelNovosti na području kuhanja.

Zašto mljevenim kotletima dodati povrće?

Naravno, ne govorimo o luku, bez kojeg je nemoguće kuhati kotlete. Riječ je o krumpiru, rajčici, tikvicama, kupusu, mrkvi.

Neki se mogu osjećati potpuno izvan mjesta.

Fotografija: © Belnovosti

Ali to nije istina.

Uvođenje krumpira, na primjer, omogućuje napuštanje uporabe kruha i jaja. S ovim proizvodom kotleti ispadaju pahuljasti i ukusni.

Ali ostalo povrće, u pravilu, dodaje sočnost.

Stoga je ponekad vrijedno pripremiti ne samo mesne kotlete, već i uvesti razno povrće.

Prethodno smo razgovarali o tome koje se 3 neobične komponente mogu dodati Olivieru.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version