Ovu tradicionalnu novogodišnju salatu mnogi vole.
Ako tijekom kuhanja napravite neke pogreške, lako možete pokvariti okus takve poslastice.
Kuhanje povrća
Ne stavljajte sve sastojke u jednu posudu kako biste ubrzali proces kuhanja.
U ovom slučaju, cikla će obojiti preostale komponente, što znači da će biti teško napraviti lijepu salatu.
Izbor haringe
Riba treba biti čvrsta, čvrsta i ne preslana.
Ne biste trebali uzimati gotove filete u ulju, jer su previše rastresiti i mogu biti zasićeni kemikalijama.
Puno luka
Luk ima oštar okus i miris.
Ako pretjerate s takvim povrćem u jelu, poslastica se vjerojatno neće svidjeti većini gostiju. Stvar je u tome što će luk učiniti okus oštrijim i grubljim.
Stoga je bolje dodati takav sastojak u minimalnoj količini. Bolje ga je prvo marinirati ili opariti.
Priprema prije dolaska gostiju
Ovu salatu ne biste trebali pripremati prije početka gozbe.
Ipak, ovo jelo mora biti strmo i natopljeno majonezom.
Ranije smo vam rekli kako pravilno kuhati haringu ispod krznenog kaputa.