Zagreba Lajfhaki

Zašto ne možete dobiti haringu ispod krznenog kaputa: glavne pogreške tijekom kuhanja – morate znati

Ovu tradicionalnu novogodišnju salatu mnogi vole.

Ako tijekom kuhanja napravite neke pogreške, lako možete pokvariti okus takve poslastice.

Kuhanje povrća

Ne stavljajte sve sastojke u jednu posudu kako biste ubrzali proces kuhanja.

U ovom slučaju, cikla će obojiti preostale komponente, što znači da će biti teško napraviti lijepu salatu.

Fotografija: © Belnovosti

Izbor haringe

Riba treba biti čvrsta, čvrsta i ne preslana.

Ne biste trebali uzimati gotove filete u ulju, jer su previše rastresiti i mogu biti zasićeni kemikalijama.

Puno luka

Luk ima oštar okus i miris.

Ako pretjerate s takvim povrćem u jelu, poslastica se vjerojatno neće svidjeti većini gostiju. Stvar je u tome što će luk učiniti okus oštrijim i grubljim.

Stoga je bolje dodati takav sastojak u minimalnoj količini. Bolje ga je prvo marinirati ili opariti.

Priprema prije dolaska gostiju

Ovu salatu ne biste trebali pripremati prije početka gozbe.

Ipak, ovo jelo mora biti strmo i natopljeno majonezom.

Ranije smo vam rekli kako pravilno kuhati haringu ispod krznenog kaputa.

Exit mobile version