Zašto ne možete dobiti pahuljasti omlet u tavi: 5 tajni kuhanja

Kuhanje pahuljastog omleta u tavi nije tako teško kao što se čini na prvi pogled.

Tajne pripreme bujnog omleta govori kulinarski stručnjak mrežne publikacije Belnovosti, kuharica, pekar četvrte klase Yulia Arkhipova.

Kako skuhati pahuljasti omlet u tavi

Prije svega, važno je zadržati proporcije. Za jedno veće jaje potrebno je uzeti dvije žlice mlijeka.

Drugo, ne biste trebali tući smjesu jaja i mlijeka u blenderu; nema ništa bolje od dobre stare pjenjače.

Treće, koristite malu ili srednju tavu za pečenje tako da se smjesa nema gdje širiti.

omlet
Fotografija: © Belnovosti

Četvrto, tava mora biti dobro zagrijana, inače će sav vaš trud biti uzaludan.

Također, kada pripremate omlet, ni u kojem slučaju ne skidajte poklopac s tave.

Prethodno je stručnjak rekao kako pripremiti poznatu salatu za mršavljenje od cikle i kupusa.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki