Zašto neke domaćice stavljaju krumpir u tavu kada prže ribu: iznenadit ćete se

Dobro pečena riba izvrsna je poslastica koju rijetko tko može odbiti.

No, kako bi neko jelo postalo središte pozornosti, treba ga pripremiti što je moguće dostojnije.

Iz tog su razloga iskusne domaćice razvile mnoge trikove i tajne. Neki od njih su svima dobro poznati, ali drugi postaju pravo otkriće, napominje chef Yulia Arkhipova, stručnjak za mrežnu publikaciju BelNovosti u području kuhanja i kuhanja.

Zašto dodati krumpir u tavu kada pržite ribu?

Kako se pokazalo, ovo je vrlo korisna tajna koju ljubitelji ovog jela svakako moraju iskoristiti. Prvo je potrebno zagrijati tavu i dodati ulje.

Zatim dodamo malo soli. Zahvaljujući tome, ulje neće prskati u različitim smjerovima tijekom procesa kuhanja.

krumpir
Fotografija: © Belnovosti

Nakon toga krumpire ogulimo i operemo. Podijelite na komade srednje veličine i stavite u tavu. Zatim ćete morati predstaviti samu ribu i početi pržiti.

Zahvaljujući krumpiru, možete zaboraviti na specifičan miris.

Kao rezultat toga, skuhat ćete savršenu ribu, nakon čega nećete morati provjetravati kuhinju.

Ranije smo razgovarali o tome kako napraviti pravi umak od češnjaka za shawarmu.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki