Uništiti prženi krumpir nije tako teško kao što se čini.
Stoga se ne ispostavi da je svaka domaćica savršena i ukusna.
Ali kako biste utjecali na situaciju, jednostavno se možete riješiti najčešćih pogrešaka, kaže kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kulinarska pitanja u internetskoj publikaciji BelNovosti.
Što su oni?
Održavate dosljednost u veličini i obliku
Ne zaboravite da će vam poštivanje ovog pravila pomoći da ispečete odličan krumpir koji će biti ravnomjerno pržen i spreman u isto vrijeme.
Stoga nastojte uvijek jednako nasjeckati krumpir.
Zaboravite na namakanje
Ponekad se čini da to samo zakomplicira život vlasniku. Ali to nije istina. Namakanjem krumpira uklanja se višak škroba.
Kao rezultat, krumpir je zlatan i hrskav.
Sol
Nema potrebe soliti krumpir prije vremena. Inače će se jelo jednostavno raspasti, izgubiti svoj ukusan izgled.
Ranije smo razgovarali o tome koje će pogreške pokvariti boršč.