Zašto se kolači od sira raspadaju: navedene su glavne kulinarske pogreške

Mnogi se ljudi ponekad suočavaju s činjenicom da situacija tijekom kuhanja može izmaknuti kontroli.

Najnapadnije je u trenucima kada se ništa ne može popraviti.

Primjerice, upravo se takva situacija uočava kod pripreme kolača sa sirom. Ako se počnu raspadati, onda se ništa ne može učiniti. Stoga kuhajte Juliju Arkhipovu, stručnjakinju za kulinarska pitanja mrežne publikacije BelNovosti.

Zašto se kolači od sira mogu raspasti?

Suhi svježi sir

Mnogi ljudi koji paze na svoju figuru pokušavaju u svoju prehranu uključiti nemasni svježi sir ili proizvod s minimalnim sadržajem masti.

Ako na temelju njega napravite deserte koji ne zahtijevaju toplinsku obradu, tada će biti prikladno. Ali za kolače od sira, sadržaj masti trebao bi biti najmanje 9%.

syrniki
Fotografija: © Belnovosti

Suhi svježi sir ne može zadržati oblik.

Mnogo ili malo jaja

Kokošja jaja su važni elementi jer pomažu u održavanju oblika. Ako stavite premalo sirnice će se raspasti.

Ako šaljete puno, morat ćete dodati višak brašna. Sirnice će se ili raspasti ili postati gumene.

Ranije smo govorili o tome kako uvijek kuhati nježnu jetru.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki