Zašto se palačinke trgaju: glavne greške domaćica su imenovane

Svaka se domaćica može suočiti s činjenicom da u nekom trenutku palačinke jednostavno ne žele ispasti.

Najopasnije je kad se tijekom prženja pokidaju.

U takvoj situaciji više nije moguće ništa ispraviti, ali vrijedi poraditi na pogreškama za budućnost, kaže kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja u području kuhanja i kuhanja za mrežnu publikaciju BelNovosti.

Koji su to nedostaci?

Šećer

Nemojte koristiti previše šećera: palačinke neće biti bolje. U većini slučajeva, tijekom procesa prženja, počnu se lijepiti za površinu tave i trgati se.

Zaboravio na ulje

Iz nekog razloga, neki ljudi ne dodaju malu količinu biljnog ulja u pripremu, iako je to dokazana metoda da palačinke dobiju elastičnost.

palačinke
Fotografija: © Belnovosti

Ako dodate ovu komponentu u tijesto, palačinke se neće pocijepati.

Nedostatak brašna

Uvijek procijenite teksturu pripremljenog tijesta. Ako primijetite da je obradak previše vodenast, nema potrebe kuhati.

Prvo dodati još brašna pa tek onda pržiti.

Ranije smo razgovarali o tome kako možete skuhati savršenu heljdu.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki