Zagreba Lajfhaki

Zašto se palačinke trgaju: glavne greške domaćica su imenovane

Važno je zapamtiti da se pravilno pripremljene palačinke nikako ne smiju trgati.

Ako se to dogodi, uvijek trebate procijeniti odabrani recept što je nepristranije moguće.

U pravilu se palačinke trgaju samo zbog kulinarskih pogrešaka, napominje kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja za kuhanje za mrežnu publikaciju BelNovosti.

Što su oni?

Tava

Ne podcjenjujte važnost posuđa za pripremu ovog jela. Ako je tava loše kvalitete, tijesto će se lijepiti i trgati.

Stoga uvijek birajte posuđe izvrsne kvalitete.

Fotografija: © Belnovosti

Nestrpljivost

Zapamtite da priprema palačinke voli “razmišljati”, tako da je ne možete kuhati odmah. Optimalno je pričekati četrdesetak minuta prije prženja.

Greška s količinom šećera

Ovu komponentu ne možete zanemariti, ali je ne smijete ni pretjerivati. Stoga pokušajte dodati ne više od dvije žlice slatkog proizvoda po standardnoj porciji palačinki.

U ovom slučaju, palačinke su visoke kvalitete i neće se trgati.

Ranije smo govorili o tome kako perad održati mekom prilikom kuhanja juhe.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version