Zašto staviti kruh u tavu kada pržite meso i ribu: kulinarski trik vrijedan aplauza

Kruh koriste iskusne domaćice ne samo kao sastojak za pripremu najrazličitijih jela, već i kao sredstvo za ispravljanje grešaka učinjenih tijekom procesa kuhanja.

Na primjer, ako ste juhu dodali previše soli, kuharica Yulia Arkhipova, stručnjakinja internetske publikacije BelNovosti, savjetuje da u tavu stavite komad kruha.

Ovaj proizvod dobro upija sol, što znači da možete jednostavno smanjiti višak ove komponente u jelu.

Kruh može spasiti i suho meso.

Ako vam se čini da je narezak ili neko drugo mesno jelo presuho, zamotajte meso u komad kruha i stavite ga u pećnicu ili mikrovalnu da se zagrije.

Riba
Fotografija: © Belnovosti

Kruh, prema iskusnim domaćicama koje već znamo, pomoći će zadržati vlagu, čineći jelo sočnijim i nježnijim.

I za kraj ćemo vam reći zašto kada pržite piletinu, meso ili ribu, u tavu morate staviti i koricu kruha.

Potreban je kako bi upio višak masnoće u kojoj ponekad pliva sadržaj tave.

Ranije smo vam rekli kako napraviti pileći čips kod kuće.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki