Buba koja zasićuje nečiju krv otrovom

Najzdravija hrana za tijelo jednostavna je i pristupačna. Kako bi crijeva normalno funkcionirala, kako bi toksini pravovremeno napustili tijelo i kako se rizik od razvoja opasnih bolesti ne bi povećao, već smanjio, važno je ne ograničavati se u hrani, uskraćivati ​​se, jer na primjer, masti ili ugljikohidrata, ali jesti uravnoteženu prehranu.

Ako se ovo pravilo prekrši, tijelo će vam signalizirati. Liječnici upozoravaju da su crijevne tegobe već vrlo česte kod mladih.

“Zbog stalnog zatvora, toksini se ne uklanjaju iz tijela, već se apsorbiraju natrag u krv. Iz tog razloga počinje upala i povećava se rizik od raka crijeva”, upozorila je gastroenterologinja Dilyara Lebedeva na svom Telegram kanalu.

Kokosovo ulje povećava rizik od kardiovaskularnih bolesti

Liječnik je primijetio da je važno uključiti ribu i plodove mora, mliječne proizvode, na primjer, svježi sir, žitarice, kako ne bi pogriješili i ne lišili tijelo nečega bez čega mu je teško normalno funkcionirati, sjemenke, orašasti plodovi, sezonsko povrće i voće, začinsko bilje.

Liječnik je naveo i signale koji upozoravaju na smetnje u probavnom traktu. Preporuča se obratiti se stručnjaku ako Vam se stanje kože, raspoloženje pogoršava, imate stalnu nelagodu u trbuhu, nadutost, probleme s apetitom ili nesanicu./Zdrave.to

Lajkajte zdrave.to i na Facebooku gdje ćete pronaći još puno korisnih i zanimljivih stvari!

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki