Genijalan način kuhanja cikle: u samo 20 minuta i bez neugodnog mirisa

Cveklu možete skuhati za samo 20 minuta, bez prljavog posuđa i neugodnih mirisa.

Yulia Arkhipova, stručnjakinja u mrežnoj publikaciji Belnovosti u području kuhanja, kuharica i četvrtorazredni pekar, govori o genijalnoj metodi za brzo kuhanje repe.

Kako brzo skuhati repu

Uzmite vrećicu za pečenje (radi i obična), u nju stavite opranu ciklu, dodajte žličicu šećera.

Pustite zrak iz vrećice što je više moguće, zavežite je i stavite u posudu s kipućom vodom.

Čak i veliko korjenasto povrće bit će spremno nakon 20-25 minuta.

salata
Fotografija: © Belnovosti

U isto vrijeme, posuda će ostati čista, au stanu neće biti neugodnih mirisa.

Prethodno je stručnjak ispričao kako napraviti uskršnju glazuru sa samo dva sastojka.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki