Zagreba Lajfhaki

Genijalan način kuhanja cikle: u samo 20 minuta i bez neugodnog mirisa

Cveklu možete skuhati za samo 20 minuta, bez prljavog posuđa i neugodnih mirisa.

Yulia Arkhipova, stručnjakinja u mrežnoj publikaciji Belnovosti u području kuhanja, kuharica i četvrtorazredni pekar, govori o genijalnoj metodi za brzo kuhanje repe.

Kako brzo skuhati repu

Uzmite vrećicu za pečenje (radi i obična), u nju stavite opranu ciklu, dodajte žličicu šećera.

Pustite zrak iz vrećice što je više moguće, zavežite je i stavite u posudu s kipućom vodom.

Čak i veliko korjenasto povrće bit će spremno nakon 20-25 minuta.

Fotografija: © Belnovosti

U isto vrijeme, posuda će ostati čista, au stanu neće biti neugodnih mirisa.

Prethodno je stručnjak ispričao kako napraviti uskršnju glazuru sa samo dva sastojka.

Provjereno od strane urednika
Exit mobile version