Infestacija parazitima i pretilost. Liječnik je nazvao posljedice jedenja poluproizvoda

Poluproizvodi su vrlo prikladni. Samo ih zagrijte u tavi ili u mikrovalnoj pećnici.

Takvi su proizvodi spas ako jednostavno nemate energije ili želje kuhati večeru.

Svi znaju da je jednostavno nemoguće jesti takvu hranu cijelo vrijeme, jer uzrokuje ozbiljnu štetu tijelu. Međutim, mnogi još uvijek zanemaruju ovo pravilo i jedu takve namirnice više od jednom tjedno.

Terapeutkinja Elizaveta Bintsarovskaya govorila je o negativnim posljedicama redovitog konzumiranja prerađene hrane, piše Gazeta.ru.

Napomenula je da prerađena hrana povećava razinu kolesterola, povećava rizik od kardiovaskularnih bolesti, pogoršava gastrointestinalne bolesti, a povećava i vjerojatnost infekcije opasnim mikroorganizmima koji mogu preživjeti na niskim temperaturama.

Knedle
Fotografija: © Belnovosti

Nedostaci tu ne završavaju.

Kako je napomenuo liječnik, veća opasnost se može očekivati ​​od ribljih poluproizvoda. Mogu uzrokovati ozbiljno trovanje ako se zanemare uvjeti skladištenja i datum isteka proizvoda.

Drugi značajan nedostatak je taj što poluproizvodi izazivaju prekomjerno debljanje.

Provjereno od strane urednika

admin/ author of the article

Ja sam talentirani i kreativni novinar specijaliziran za pisanje članaka. Moj zadatak je istraživanje različitih tema, provođenje intervjua, analiza podataka i stvaranje visokokvalitetnog sadržaja koji privlači pažnju čitatelja i inspirira ih na razmišljanje i akciju

Loading...
Zagreba Lajfhaki